Fietsbieb Zomer 2022

Ook de Fietsbieb heeft in de zomer nood aan een beetje rust. Fietsbieb Lokeren, Lebbeke en Hamme nemen een pauze in augustus. In Dendermonde, Zele en Buggenhout sluiten ze in juli even de deuren. 

Lees meer »

Fietsbieb Hamme | Geen uitleenmoment op 11 december

Uitzonderlijk blijft de mobiele Fietsbieb dit weekend even op stal en zal er in Hamme geen uitleenmoment zijn op zaterdag 11 december 2021.  !! Opgelet: Rekening houdend met de feestdagen zal de mobiele Fietsbieb pas opnieuw neerstrijken in Hamme op zaterdag 12 februari 2022 (SOG 't Verhoog, Hoogstraat 20) 

Lees meer »

Fietsbieb Dendermonde | Geen uitleenmoment op zat. 20 november

Uitzonderlijk blijft de mobiele Fietsbieb dit weekend even op stal en zal er in Dendermonde geen uitleenmoment zijn op zaterdag 20 november 2021. Op zaterdag 18 december staan we wel terug gewoon op onze vertrouwde stek aan het OCMW Fietsatelier (ingang via Sas 37, 9200 Dendermonde)  Alvast een fiets reserveren? Dat doe je HIER.

Lees meer »

Fietsbieb Hamme | Geen uitleenmoment op 13 november

Uitzonderlijk blijft de mobiele Fietsbieb dit weekend even op stal en zal er in Hamme geen uitleenmoment zijn op zaterdag 13 november 2021. Op zaterdag 11 december staan we wel terug gewoon op onze vertrouwde stek bij SOG 't Verhoog (Hoogstraat 20, 9220 Hamme). Alvast een fiets reserveren? Dat doe je HIER.

Lees meer »

De zomer van de Fietsbieb

Ook de Fietsbieb heeft soms eens nood aan een beetje vakantie. Tijdens juli en augustus kan je op volgende momenten terecht bij een uitleenpunt van de Fietsbieb:

Lees meer »

Fietsbieb Buggenhout | Nog één keer.... en dan even vakantie

Fietsbieb Buggenhout rijdt nog één keer uit voor ze een korte vakantie neemt. Nu zaterdag (26/06) staat de mobiele fietsbieb van 10 tot 12 uur opnieuw op haar vertrouwde stekje aan GC De Pit. Nog op zoek naar een kinderfiets voor deze zomer? Ga dan zeker eens lang. Pas op zaterdag 28 augustus keert de mobiele fietsbieb terug.

Lees meer »

Nieuw in de Fietsbieb...

Het aanbod in de Fietsbieb werd weer aangevuld. Misschien zit het fietsje waar jij naar op zoek bent er deze keer wel bij?Bekijk snel het aanbod en reserveer!

Lees meer »

Reserveer online je bezoek aan een fietsbieb

Net als bij niet-essentiële winkels, moet je de komende weken een afspraak maken wanneer je een bezoek willen brengen aan de (mobiele) fietsbieb. Voor de Oost-Vlaamse fietsbiebs kan dit via de website. Klik hier, maak een afspraak en ontleen volledig coronaproof de droomfiets voor je kleine schavuit!

Lees meer »

Uitleenmoment Fietsbieb Buggenhout op 27 maart vindt niet plaats

Rekening houdend met de nieuwe coronamaatregelen is het vanaf zaterdag 27 maart nodig om een afspraak te maken voor je langskomt tijdens een uitleenmoment van de Fietsbieb. Voor het uitleenmoment van de fietsbieb in Buggenhout op 27 maart konden we onmogelijk al een reservatiesysteem op poten zetten. Daarom vindt dit uitleenmoment niet plaats. Vanaf 29 maart zal het mogelijk zijn om online een afspraak te maken voor uitleenmomenten van de Oost-Vlaamse Fietsbiebs.

Lees meer »

Fietsbieb Lokeren opent de deuren op woensdag 3 maart

Vanaf maart vind je de mobiele fietsbieb elke eerste woensdag van de maand tussen 14 en 17 uur aan de Lokerse Speel-O-theek (Sportlaan 2). Voor slechts 20 euro per jaar wordt je lid van de fietsbieb en kan je een heel jaar een coole tweedehands kinderfiets lenen. Hier kan je het aanbod bekijken. Zie je een fietsje dat jou wel wat lijkt? Reserveer het alvast, je kan het tijdens een uitleenmoment oppikken. Meer info? www.fietsbieb.be of tom.vanlierde@beweging.net.

Lees meer »

Fietsbieb Zele opnieuw elke maand open

Na een korte coronapauze opent Fietsbieb Zele vanaf 20 februari opnieuw elke derde zaterdag van de maand de deuren. Jonge kinderen en hun ouders kunnen tussen 10u en 12u in de Fietsbieb in Oudburgstraat 3 een coole kinderfiets ontlenen of reserveren. Het aanbod kan je hier bekijken. Lidmaatschap kost € 20 en per ontleende fiets betaal je € 20 waarborg. Wie een fiets schenkt, is een jaar gratis lid.

Lees meer »